Un motociclist în vârstă de 32 de ani a murit, miercuri, după ce a intrat în coliziune cu o mașină, șoferul acesteia neasigurându-se la efectuarea manevrei de întoarcere. Accidentul a avut loc în zona Splaiul Independenței, fiind blocată banda II de mers dinspre Șoseaua Virtuții, către Grozăvești.

Circulația este blocată pe banda II, pe sensul de mers dinspre Șoseaua Virtuții către Grozăvești, după ce a avut loc un accident mortal. Un șofer în vârstă de 29 de ani nu s-ar fi asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere, moment când un motociclist s-a ciocnit de mașină. Motociclistul, în vârstă de 32 de ani, a murit la fața locului, informează reprezentanții Brigăzii Rutiere. Accidentul s-a petrecut în dreptul stației de metrou Petrache Poenaru.

În acest moment, polițiștii efectuează cercetări fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurarea producerii accidentului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/accident-grav-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-49602.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/accident-grav-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina-49602-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv