Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost prezentă, azi, la o conferință de presă a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansării unei noi campanii, și a vorbit despre momentul în care a simțit că poate pierde finala de la Roland Garros, pe care a câștigat-o în cele din urmă.

Halep a participat miercuri la un eveniment caritabil organizat de fundația “Salvați Copiii” și care se intitulează “Job pentru o secundă” ce se adresează copiilor născuți prematur. Simona a spus că a avut un moment de cumpănă în finala cu Sloane Stephens, când a simțit că poate pierde a treia finală la Roland Garros.

“Pot să spun că în finală la set și 2-0 am simțit că, dacă nu o să schimb ceva, o să pierd din nou finala. Atunci am schimbat soarta meciului și am simțit victoria. Și pentru mine contează o secundă, poate schimba soarta meciului”, a dezvăluit Halep.

După două finale pierdută la Roland Garros, Halep a reușit să o câștige pe a treia: 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens (SUA). Românca a arătat un spirit extraordinar reușind să revină după ce a fost condusă cu set și 2-0. Ion Țiriac nu a rămas impasibil la revirimentul Simonei. Simona Halep este prima jucătoare din Romania care câștigă un turneu de Grand Slam după Virginia Ruzici care a triumfat în 1978, tot la Roland Garros.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/halep-despre-cel-mai-greu-moment-din-finala-de-la-roland-garros-am-simtit-ca-pierd-daca-nu-schimb-ceva-49598.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/halep-despre-cel-mai-greu-moment-din-finala-de-la-roland-garros-am-simtit-ca-pierd-daca-nu-schimb-ceva-49598-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv