Polițiștii din statul Washington, SUA, sunt în continuare în căutarea celui responsabil pentru atac.După primele gloanțe trase, martorii au raportat o a doua rafală de focuri de armă, la scurt timp după, scrie sursa locală MyNorthwest.

Una dintre mașinile avariate. Sursa FOTO: Washington State Police/Twitter

La ora redactării acestei știri, autorul evenimentului petrecut în jurul orei prânzului (ora locală), miercuri, este încă în libertate. La fața locului au fost chemate și echipe de intervenție rapidă (SWAT) pentru a căuta explozibile în zona de lizieră unde se presupune că ar fi stat atacatorul, în momentul respectivului atac.

Mobilizarea forțelor de ordine este maximă, polițiștii încizând ambele sensuri ale drumului pentru aproximativ cinci ore, pentru a putea continua căutările, folosindu-se de câinii special antrenați și elicopterul din dotare.

„Agenții și aeronava WSP (Washington State Polic – n.r.) cercetează zona, în căutarea atacatorului activ. Rămâneți vigilenți și evitați zona”, scriau polițiștii, în urmă cu câteva ore, conform CNN. La momentul publicării acestei știri, nu existau informații conform căruia atacatorul ar fi fost prins.

Tag-uri:
sua, atac, atac armat, atac sua, atac aeroport, aeroport, aeroport international


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/Dfm8iJ3UYAAZhpK-1024x768.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/Dfm8iJ3UYAAZhpK-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Polițiștii din statul Washington, SUA, sunt în continuare în căutarea celui responsabil pentru atac.După primele gloanțe trase, martorii au raportat o a doua rafală de focuri de armă, la scurt timp după, scrie sursa locală MyNorthwest. Una dintre mașinile avariate. Sursa FOTO: Washington State Police/Twitter La ora redactării acestei știri, autorul...

Preluat de la EVZ