Actorul american Kevin Spacey va reveni pe marile ecranela scurt timp după ce a fost acuzat de mai multe persoane de comportament sexual neadecvat și va putea fi văzut în filmul “Billionaire Boys Club”.

Actorul care are două premii Oscar în palmares a fost eliminat din filmul „Toți banii din lume”, iar Netflix l-a concediat din serialul de succes „House of Cards”, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală aduse de mai mulți bărbați, scrie The Sydney Morning Herald.

Clipul de promovare pentru filmul „Billionaire Boys Club”, producție turnată în urmă cu doi ani, care va fi lansată luna viitoare în SUA, confirmă că actorul Kevin Spacey și-a păstrat rolul.

Acesta va juca rolul lui Ron Levin, un escroc profesionist care a orchestrat o schemă Ponzi în Los Angeles-ul anilor ’80. În acest film mai joacă Ansel Elgort, Emma Roberts și Suki Waterhouse.

Kevin Spacey a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin – The Usual Suspects (1995) și premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin – American Beauty (1999). De asemenea, actorul a câștigat Globul de Aur pentru rolul său din serialul „House of Cards” (2013).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/kevin-spacey-revine-pe-marile-ecrane-la-scurt-timp-dupa-acuzatiile-de-hartuire-sexuala-49613.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/kevin-spacey-revine-pe-marile-ecrane-la-scurt-timp-dupa-acuzatiile-de-hartuire-sexuala-49613-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv