În acest sens, există indicii că procurorii au atribuit identități fictive unor persoane care aveau și o altă calitate în cazuă, scrie Lumea Justiției.

Totodată, judecatoarea Brandușa Elena Gheorghe, de la Tribunalul București, a admis și celelalte cereri formulate la termenul trecut avocații Anei Maria Pătru, Cristi Ene, Eliza Ene Corbeanu si Daniel Tiliciu, și a dispus ca, până la urmatorul termen de judecată, DNA și SRI să comunice dacă au colaborat în dosarul ex-șefei AEP Ana Maria Patru.

De asemenea, Irina Socol, denunțător în cauză, a fost citată cu mandat, la următorul termen urmând să fie adusă cu poliția, având în vedere că nu s-a prezentat la ultimele termene de judecată.

Lumea Justiției precizează că „desecretizarea martorilor cu identitate protejată se dispune, în general, atunci cand instanța, în timpul cercetării judecatorești, are dubii cu privire la credibilitatea mărturiilor acestora”.

Astfel, urmarind respectarea principiului loialității administrării probațiunii testimoniale anonime, este important de dezvaluit un episod din timpul procesului care, poate sta la baza deciziei de astazi a Tribunalului Bucuresti.

Tag-uri:
onea, procuror, dna, ploiesti, desecretizare, martori, identitati, protejate


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1077.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1077-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
În acest sens, există indicii că procurorii au atribuit identități fictive unor persoane care aveau și o altă calitate în cazuă, scrie Lumea Justiției. Totodată, judecatoarea Brandușa Elena Gheorghe, de la Tribunalul București, a admis și celelalte cereri formulate la termenul trecut avocații Anei Maria Pătru, Cristi Ene, Eliza Ene...

Preluat de la EVZ