Conform primelor informații, prechezițiile de la Ministerul Transporturilor sunt efectuate în legătură un dosar de delapidare și fals intelectual. În același caz, au fost dispuse descinderi și la sediul unor societăți comerciale din București, anunță Antena 3.

Potrvit informațiilor disponibile, ar fi vorba inclusiv despre Revizia de vagoane București Grivița, SC Ateliere CFR Grivița SA și CFR Călători. Toate acestea au sediul în clădirea în care se află Ministerul Transporturilor.

Verificările vizează modul în care a fost achiziționat un sistem de supraveghere și informare, iar anchetatorii vorbesc de un prejudiciu de 156.000 de lei, scrie Digi 24.

Polițiștii spun că ar fi vorba despre un sistem electronic de slabă calitate.

Știre în curs de actualizare

Tag-uri:
ministerul, ministerul transporturilor, capitala, perchezitii, mascati, trupe speciale, delapidare, fals intelectual


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1037.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1037-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Conform primelor informații, prechezițiile de la Ministerul Transporturilor sunt efectuate în legătură un dosar de delapidare și fals intelectual. În același caz, au fost dispuse descinderi și la sediul unor societăți comerciale din București, anunță Antena 3. Potrvit informațiilor disponibile, ar fi vorba inclusiv despre Revizia de vagoane București Grivița,...

Preluat de la EVZ