Două avioane de vânătoare F-18 s-au prăbușit, astăzi, în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului american Carolina de Nord, cei patru membri ai echipajelor fiind salvați, relatează ABC News.

Cele două avioane F-18 s-au prăbușit astăzi la circa 40 de kilometri în larg de zona Oregon Inlet, situată în statul Carolina de Nord, pe Coasta de Est a Statelor Unite.

A fost vorba de o eroare produsă în zbor“, a comunicat Paza de Coastă americană.

Mai multe echipaje ale Pazei de Coastă au participat la căutarea celor patru membri ai echipajelor și resturilor aparatelor de zbor.

Două avioane F/A-18 s-au prăbușit în Oceanul Atlantic. Patru persoane au fost recuperate și transportate la spital“, a declarat un oficial local citat de ABC News.

Conform unor surse militare, cele două avioane de vânătoare aparțineau Forțelor navale americane și au intrat în coliziune în aer. Avioanele decolaseră de la baza aeriană Oceana, situată în statul american Virginia de Vest și participau la un exercițiu militar.

Cei patru membri ai echipajelor avioanelor de vânătoare s-au catapultat și au fost salvați de un elicopter militar HH-60 Jayhawk, trimis de Paza de Coastă, fiind transferați la un spital din orașul Chesapeake.

rootstireaActualitate/Esential
Două avioane de vânătoare F-18 s-au prăbușit, astăzi, în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului american Carolina de Nord, cei patru membri ai echipajelor fiind salvați, relatează ABC News. Cele două avioane F-18 s-au prăbușit astăzi la circa 40 de kilometri în larg de zona Oregon Inlet, situată în statul...

Preluat de la romania ntv