Autor:
Radu Andreea
| joi, 26 mai 2016 | 0 Comentarii
| 104 Vizualizari

Groapă comună descoperită în Palmira

O groapă comună în care se aflau trupurile a cel puţin 65 de oameni ucişi de gruparea jihadistă Stat Islamic în oraşul antic Palmira a fost descoperită de forţele guvernamentale siriene, a anunţat joi organizaţia neguvernamentală Observatorul sirian pentru drepturile omului.

Între cei ucişi se află membri ai forţelor regimului şi paramilitarilor aliaţi care au fost executaţi după ce SI a preluat controlul la Palmira, în mai 2015, menţionează OSDO, potrivit Agerpres.

Groapa a fost descoperită în apropierea unui aeroport militar din oraşul sirian, a adăugat organizaţia, care se bazează pe o reţea de militanţi pe teritoriul Siriei. La Damasc nu a fost făcută nicio confirmare oficială a acestei descoperiri. 

În cazul în care se confirmă, descoperirea macabră va fi a doua de acest tip la Palmira de la recuperarea oraşului de sub controlul SI, în urmă cu aproximativ două luni. În aprilie, mass-media de stat anunţau că forţele guvernamentale au descoperit o groapă comună la Palmira în care se aflau trupurile a peste 40 de oameni, între care femei şi copii. 

În martie, forţele regimului, cu sprijinul aviaţiei ruse, au recucerit Palmira de la organizaţia Stat Islamic, marcând o victorie majoră pentru regimul preşedintelui sirian Bashar al-Assad. Tag-uri:
dovezi barbarism, bestii jihadiste, descoperire sinistra, groapa comuna, statul islamic, irak, palmira, siria

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/isis_11-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/isis_11-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Andreea | joi, 26 mai 2016 | 0 Comentarii | 104 Vizualizari Groapă comună descoperită în Palmira O groapă comună...

Preluat de la EVZ