loading…

Consiliul General al Muncipiului București (CGMB) a aprobat, astăzi, construirea primului centru de transplant multi-organ din sud-estul Europei în cadrul Spitalului Clinic „Sfânta Maria”.

E vorba de un centru de transplant de organe. Am colaborat cu Primăria Sectorului 1, vom pune la dispoziție un teren pe care se va construi acest centru unic în Europe de Sud-Est. Ei îl vor construi, Consiliul Local al Sectorului 1, și apoi Asociația Spitalelor și Serviciilor Medicale București îl va exploata“, a declarat primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava.

Consiliul a aprobat și asociarea Consiliului Local al Sectorului 1 cu Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și Spitalul Clinic „Sfânta Maria” în vederea construirii primului centru de transplant multi-organ din sud-estul Europei în cadrul Spitalului Clinic „Sfânta Maria”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/primul-centru-de-transplant-multi-organ-din-s-e-europei-va-fi-construit-la-bucuresti-23890.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/primul-centru-de-transplant-multi-organ-din-s-e-europei-va-fi-construit-la-bucuresti-23890-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv