loading…

Un avion al companiei Korean Air, cu 319 persoane la bord, a fost evacuat astăzi înainte de a decola de pe un aeroport din Tokyo, după ce a fost depistat fum la unul dintre motoare, relatează Reuters, citând postul japonez NHK.

Incidentul a avut loc pe aeroportul Haneda din Tokyo, potrivit NHK.

Cele 319 persoane aflate la bordul avionului de tip Boeing 777 au fost evacuate, după ce de la motorul stâng al aeronavei a început să se degajeze fum.

Avionul trebuia să efectueze o cursă până la Seul, capitala Coreei de Sud.

În imaginile difuzate de NHK, se poate vedea cum avionul este pulverizat cu stingătoare din autoutilitare ale pompierilor, iar la fața locului au fost trimise și patru ambulanțe pentru a acorda asistență pasagerilor.

Nicio persoană nu a fost rănită, deși 30 au raportat că nu se simțeau bine și au solicitat asistență medicală.

Din cauza incidentului de vineri, activitatea de pe aeroportul Haneda a fost suspendată temporar.

Pe aeroportul Haneda, se înregistrează zilnic 550 de curse, fiind tranzitat anul trecut de 75 de milioane de pasageri și devenind unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/avion-evacuat-pe-un-aeroport-dupa-ce-s-a-degajat-fum-de-la-unul-dintre-motoare-23904.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/avion-evacuat-pe-un-aeroport-dupa-ce-s-a-degajat-fum-de-la-unul-dintre-motoare-23904-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv