loading…

Președintele SUA, Barack Obama, și familia sa intenționează să se mute, la finalul mandatului, într-o vilă de lux cu cel puțin nouă camere situată în orașul Washington și estimată la 5,3 milioane de dolari, afirmă surse citate de presa americană.

Potrivit National Journal, începând din 20 ianuarie 2017 familia președintelui Barack Obama se va muta în comunitatea Kalorama, situată în districtul de nord-vest al capitalei Statelor Unite.

Surse citate de Independent Journal au confirmat că familia Obama va închiria o vilă de lux din zona Belmont Road (Kalorama), care are o suprafață utilă de 760 de metri pătrați și cel puțin nouă camere.

Până acum, în această vilă a locuit Joe Lockhart, purtător de cuvânt al fostului președinte Bill Clinton.

“Un prieten a văzut vila din zona Belmont Road și a fost uimit”, a declarat o sursă citată de Chicago Sun Times.

Casa de lux a fost vândută în mai 2014 pentru suma de 5,3 milioane de dolari.

Soții Barack și Michelle Obama au două fete – Sasha, în vârstă de 14 ani, și Malia, care are 17 ani. Luna trecută, Casa Albă a anunțat că Malia Obama a fost admisă la Universitatea Harvard, dar va începe cursurile abia în 2017.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/familia-barack-obama-se-va-muta-din-ianuarie-2017-intr-o-vila-de-lux-din-washington-23898.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/familia-barack-obama-se-va-muta-din-ianuarie-2017-intr-o-vila-de-lux-din-washington-23898-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv