loading…

Olimpicii care au susținut sesiunea specială a examenului de Bacalaureat vor afla astăzi care sunt rezultatele finale.

Rezultatele finale ale sesiunii speciale de Bacalureat de anul acesta vor fi publicate vineri, potrivit calendarului Ministerului Educației.

Probele scrise de la această sesiune pentru elevii olimpici au fost susținute pe parcursul ultimelor două săptămâni. Astfel, săptămâna trecută, elevii au susținut probele orale iar săptămâna aceasta au avut loc probele scrise la română, la matematică sau istorie și la una din zece materii la alegere.

Anul trecut, rata de promovare la limba română a fost de aproximativ 87%, la proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie) de aproximativ 87%, iar la proba la alegere au promovat peste 90% din candidați. Procentul total de promovare a fost de peste 72%, iar cu un an înainte, în 2014, procentul a fost de aproximativ 50%.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ministerul-educatiei-publica-astazi-rezultatele-finale-de-la-sesiunea-speciala-a-bacalaureatului-23899.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ministerul-educatiei-publica-astazi-rezultatele-finale-de-la-sesiunea-speciala-a-bacalaureatului-23899-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv