Autor:
Alexandru Toader
| vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii
| 98 Vizualizari

Lupta dintre Badou Jack și Lucian Bute a atras suspiciuni și la nivelul arbitrajului

Încă o veste teribilă s-a abătut în această noapte asupra sportului românesc. Lucian Bute a fost prins dopat, după ce a ieșit pozitiv la testul antidoping efectuat la sfârșitul meciului cu Badou Jack.

Președintele WBC, Mauricio Sulaiman, a oferit primele declarații în legătură cu substanța  interzisă de regulamentele WADA (Agenția Mondială Antidoping), dar folosită de pugilistul român în timpul meciului din 30 aprilie, la categoria supermijlocie.

„WBC a primit o notificare din partea Comisiei de box și wrestling din D.C. despre urme de ostarină depistată în testul antidoping al lui Lucian Bute”, se arată în comunicatul WBC.

Substanța descoperită la investigații a fost „Ostarine” (MK-2866), un steroid anabolizant din familia SARM (androgen receptor modulator), care figurează pe lista substanțelor interzise încă din anul 2008.

Partida dintre Lucian Bute și Badou Jack s-a încheiat la egalitate și a contat pentru titlul mondial WBC.

Tag-uri:
Mauricio Sulaiman, Agenția Mondială, Lucian Bute, Badou Jack, depistat pozitiv, substanta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/butee-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/butee-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Autor: Alexandru Toader | vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii | 98 Vizualizari Lupta dintre Badou Jack și Lucian Bute a...

Preluat de la EVZ