loading…

Rafael Nadal, clasat pe locul cinci în ierarhia ATP și cap de serie numărul patru la turneul de la Roland Garros (Franța), dotat cu premii totale în valoare de 32.017.500 de dolari, și-a anunțat retragerea din competiției, datorita problemelor medicale, anunță cotidianul spaniol AS.

Tenismenul de 29 de ani a acuzat dureri la încheietura mâinii stângi, după o accidentare suferită la Madrid, și a jucat în primele două tururi cu un bandaj.

Conform mai multor surse, Nadal a făcut infiltrații pentru a putea juca meciul disputat joi în fața argentinianului Facundo Bagnis și câștigat în trei seturi, scor 6-3, 6-0, 6-3. În turul 3, Nadal ar fi trebuit să-l întâlnească pe Marcel Granollers.

Ieri am început să simt dureri din ce în ce mai mari la încheietură. Am fost de nouă ori aici și am reușit să mă mențin sănătos și să câștig turneul. Dacă aș continua să joc, probabil aș face o ruptură în câteva zile. Dacă nu era vorba despre Roland Garros, nu aș fi riscat să joc nici în primele tururi“, a declarat Nadal într-o conferință de presă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/rafael-nadal-s-a-retras-de-la-roland-garros-din-cauza-unei-accidentari-23933.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/rafael-nadal-s-a-retras-de-la-roland-garros-din-cauza-unei-accidentari-23933-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv