Autor:
Razvan Gheorghe
| vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat vineri că se încearcă adoptarea ordonanţei privind salarizarea bugetarilor marţi, în caz contrar aceasta va fi aprobată în săptămâna imediat următoare.

“La Ministerul Muncii, aceste discuţii (cu sindicatele din Educaţie – n.r.) continuă, au fost discuţii în cursul acestei săptămâni. Ordonanţa este în stadiul spre finalizare. Aşteptăm clarificarea tuturor detaliilor şi eventuale noi negocieri cu partenerii sindicali din Educaţie. Acolo este singurul semn de întrebare pe care îl mai avem în legătură cu ordonanţa care priveşte creşterile de salarii. (…) Încercăm să avem înţelegerea şi disponibilitatea lor de a privi întregul proces în ansamblu şi nu doar punctual, pe chestiunea legată de Educaţie. Încercăm în continuare să o adoptăm marţi. Dacă nu, în săptămâna imediat următoare”, a spus Suciu, într-un briefing de presă la Guvern, potrivit Agerpres.

El a precizat că Executivul nu are foarte mult timp la dispoziţie pentru adoptarea legii, motiv pentru care, “cu siguranţă, ea va fi aprobată într-un termen foarte scurt”.

Tag-uri:
La Ministerul, purtator de cuvant, Executiv, Guvern, briefing, salariile bugetarilor, OUG, Dan Suciu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/suciu-curentul-ro-70475700-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/suciu-curentul-ro-70475700-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu,...

Preluat de la EVZ