loading…

Poliția Capitalei anunță că doi tineri, suspectați că ar fi comis 243 de infracțiuni de înșelăciune pe internet, au fost reținuți pentru 24 de ore, prejudiciul fiind estimat de o sută de mii de lei.

Tinerii, în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, au fost reținuți joi de polițiști, fiind depistați în Hunedoara, județul unde aceștia domiciliază, fiind duși la audieri în Capitală.

Aceștia sunt suspectați că au înșelat 243 de persoane, determinându-le să le remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind estimat la o sută de mii de lei. Concret, “în perioada ianuarie 2015 – ianuarie 2016, au solicitat victimelor diferite sume de bani, sub pretextul unui comision pe care firma angajatoare l-ar percepe, pentru întocmirea documentației necesare în vederea obținerii unui loc de muncă în străinătate”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Poliția Capitalei și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cei doi bărbați urmând a fi prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/tineri-retinuti-de-politisti-dupa-ce-au-inselat-peste-doua-sute-de-oameni-pe-internet-23913.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/tineri-retinuti-de-politisti-dupa-ce-au-inselat-peste-doua-sute-de-oameni-pe-internet-23913-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv