loading…

Trei turiști au murit și un altul este dat dispărut, după ce vaporul de mare viteză în care se aflau a naufragiat joi în apropierea insulei Samui, sudul Thailandei, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, a anunțat vineri poliția thailandeză, citată de Reuters.

La bordul vasului Ang Thong Explorer se aflau 32 de pasageri și patru membri ai echipajului. Trei femei din Germania, Marea Britanie și China au murit în urma naufragiului de joi.

“Vaporul de mare viteză a naufragiat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și din cauza vitezei”, a declarat Apichart Boonsriroj, comandantul departamentului de poliție din provincia Surat Thani, unde s-a produs naufragiul.

Un alt bărbat de origine britanică este dat dispărut, a precizat Boonsriroj, adăugând că o persoană a fost acuzată ca fiind responabilă de decesul celor trei persoane.

Thailanda este una dintre destinațiile de top ale turiștilor în ciuda gradului scăzut de siguranță maritimă și a mijloacelor de transport precare.

Anul acesta se așteaptă ca numărul de turiști din țară să ajungă la un record de 32 de milioane, în comparație cu cei 29,88 milioane de turiști înregistrați anul trecut, majoritatea provenind din China.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/trei-turisti-au-murit-si-unul-este-dat-disparut-dupa-ce-un-vapor-a-naufragiat-in-largul-thailandei-23905.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/trei-turisti-au-murit-si-unul-este-dat-disparut-dupa-ce-un-vapor-a-naufragiat-in-largul-thailandei-23905-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv