Autor:
Mircea Marian
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 1 Comentarii
| 108 Vizualizari

Cezar Preda

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a declarat că a fost dat în judecată de Gabriela Firea, aceasta cerându-i prejudicii de 300.000 de euro pentru că a preluat anchete jurnalistice “mincinoase”, referitoare la suspiciunile că soţul ei, Florentin Pandele, a plagiat teza de doctorat.

“Vreau să vă anunţ că doamna Gabriela Vrânceanu Firea dă jurnaliştii în judecată prin intermediul meu. O fostă colegă de-a dumneavoastră ajunsă prin vot popular senator al României consideră că orice investigaţie jurnalistică îi aduce prejudicii de imagine extraordinară. Dacă aţi ales calea de a mă da pe mine în judecată pentru că nu vreţi să vă daţi colegii în judecată, eu accept provocarea şi ne judecăm”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, citat de mediafax.ro.

Cezar Preda a afirmat că Gabriela Firea îi cere daune de 300.000 de euro şi că a plătit o taxă de 3.000 de euro, indemnizaţia de senator pe mai multe luni, pentru a-l da în judecată.

Liberalul a explicat şi motivele invocate de candidatul PSD la Primăria Capitalei. “Doamna Firea consideră că afirmaţiile din presă precum plagiatul de doctorat al domnului Pandelică, Pandele, sunt o ofensă adusă domniei sale, precum şi afacerile imobiliare şi ale afaceri ale cuplului, pentru că sunt un cuplu, fiind căsătoriţi şi împart jumătate-jumătate responsabilităţile sunt tot o calomnie la adresa doamnei senator şi candidat la Primăria Capitalei”, a mai spus Cezar Preda.Tag-uri:
Cezar Preda, Gabriela Firea, plagiat, pandele

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/02Cezar_Preda_CP-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/02Cezar_Preda_CP-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | sâmbătă, 28 mai 2016 | 1 Comentarii | 108 Vizualizari Cezar Preda Purtătorul de cuvânt al PNL...

Preluat de la EVZ