Autor:
Eveline Osnaga
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 15 Comentarii
| 4551 Vizualizari

EVZ a cerut opinia psihologului Eveline Osnaga după apariția în spațiul public a fostei soții a lui Dan Condrea, Laura Georgescu. Iată evaluarea ei:
”Având în vedere că singurele informații pe care le am în acest moment, sunt aparițiile doamnei în spațiul public și declarațiile pe care aceasta le-a dat, am sesizat câteva detalii relevante.

În timpul conversațiilor are tendința de a-și umezi buzele, repetă aceeași informație sub diverse forme, chiar și atunci când este întrebată de un alt subiect. De exemplu, atunci când spune că a sigilat un sediu al unei firme, sau atunci când povestește despre momentul în care a sigilat un laptop pe care la dus unei doamne, care lucrează în SRI, fără a face un demers oficial în acest sens. Are tendința de a puncta că s-a luptat pentru dreptate, dar că a fost neputincioasă și că, în timp, a fost chiar victimă a conjuncturilor. Repetă foarte des numele fostului soț și este foarte detașată, are momente când zâmbește nervos și evită contactul vizual. Din perspectiva aspectului fizic, doamna este neîngrijită, nu este piptănată și nu arată nici că este în doliu, ceea ce poate fi explicabil prin prisma unui episod depresiv specific.

Din punct de vedere al limbajului este coerentă, însă face afirmații fără a avea dovezi și nu își poate susține punctul de vedere într-o conversație. Lejeritatea cu care pronunță numele unor persoane și funcțiile acestora, dar și faptul că în povestea ei totul are legatură cu SRI-ul și cu diverse servicii arată că, în momentul în care face declarații, nu este echilibrată din punct de vedere emoțional. Poate nu toate informațiile pe care doamna Condrea le dă în aceste zile sunt de luat în calcul și, înainte de toate, poate o evaluare psihologică ar ajuta- o să fie mai credibilă în acest moment”.

[email protected]

Tag-uri:
Dan Condrea, dosarul hexi pharma, sri, laura georgescu, spatiul public

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/03-laura-magdalena-georgescu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/03-laura-magdalena-georgescu-465x390-300x289.jpgrootstireaActualitate/EsentialDosare
Autor: Eveline Osnaga | sâmbătă, 28 mai 2016 | 15 Comentarii | 4551 Vizualizari EVZ a cerut opinia psihologului Eveline...

Preluat de la EVZ