Autor:
Raluca Florescu
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii
| 74 Vizualizari

metrou

Metrorex are în prezent 37 de automate de vândut cartele, din care sunt funcționale 28, iar nouă sunt într-un program de reparații, însă, până la finele anului, cadrul unui proiect aflat în derulare, vor fi instalate 139 de automate noi, scrie într-un comunicat trimis presei de Metrorex.

„În urma unei analize realizate, au fost luate, în ultimele șase luni, o serie de măsuri care au îmbunătățit activitatea comercială a societății, astfel încât la acest moment, din cele 37 automate de vândut cartele, 28 sunt funcționale, iar 9 au intrat într-un program de reparații care se va finaliza la sfârșitul lunii iunie din acest an. În cadrul proiectului “Modernizarea instalațiilor pe magistralele 1, 2, 3 și TL. Instalații control acces” pentru 41 de stații, aflat în derulare și care va fi finalizat la sfârșitul anului 2016, se vor instala un număr de 139 automate noi de vândut cartele (AVC-uri) cu toate facilitățile de emitere carduri magnetice, reîncărcare carduri contactless”, se menționează în comunicat.

Totoată, Metrorex a semnat și un contract cu Banca Comercială Română pentru plata cu cardul, mai précis pentru montarea de POS la casierii, automate de vândut cartele și direct la aparatul de taxare cu card bancar contactless.

Astfel, din luna iulie, vor fi asigurate servicii de instalare a 47 terminale POS în casierii; servicii de instalare a 37 terminale POS la aparate de vândut cartele; servicii de instalare a 164 terminale POS pentru plata cu card contactless (instantpay) direct la aparatul de taxare; servicii de configurare a echipamentelor instalate în locațiile menționate; servicii de utilizare a echipamentelor POS, mentenanță, suport și helpdesk.

Recent, ministrul Justiției, Raluca Prună, a criticat Metrorex pentru că nu pune la dispozița clienților suficiente mijloace pentru a își procura bilete.

Tag-uri:
banca comerciala romana, pos, bilet, metrou, metrorex, automate

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/metrorex-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/metrorex-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Raluca Florescu | sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii | 74 Vizualizari metrou Metrorex are în prezent 37...

Preluat de la EVZ