Autor:
Andreea Udrea
| duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii
| 47 Vizualizari

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, le-a adresat românilor de pe tot cuprinsul SUA calde felicitări cu ocazia “Zilei românilor de pretutindeni”, precum şi îndemnul de a păstra spiritul, cultura şi tradiţiile româneşti.

“Consider că acest moment festiv reprezintă un prilej de mândrie naţională, originea noastră comună fiind un reper esenţial al identităţii, un puternic liant care ne aduce împreună, într-o comunitate de valori pe care o preţuim toată viaţa. Contribuţia dumneavoastră la dezvoltarea societăţii americane, eforturile depuse pentru întărirea legăturilor dintre România şi Statele Unite ale Americii şi legătura dumneavoastră cu ţara sunt realităţi incontestabile care stau la baza sentimentelor de apreciere şi recunoştinţă pe care vi le poartă deopotrivă autorităţile române şi cele americane”, se arată în mesajul lui Maior publicat pe site-ul ambasadei.

Ambasadorul reiterează faptul că va avea permanent în vedere menţinerea unei legături directe şi consistente cu românii stabiliţi pe teritoriul american.

“Gândurile mele se îndreaptă şi către înaintaşii dumneavoastră, care au purtat în suflet dragostea de ţară şi iubirea pentru valorile naţionale. Este datoria noastră să nu le uităm aspiraţiile, dorinţa de a trăi liberi şi de a se bucura deplin de roadele muncii lor, într-o ţară care îi respectă şi pe care ei o respectă la rândul lor. Construită după asemenea valori, România de astăzi şi de mâine va fi mai puternică şi mai prosperă, doar împreună cu dumneavoastră!”, mai transmite Maior.Tag-uri:
Statele Unite

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/george-maior-eveniment-ambasada-sua-moldova2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/george-maior-eveniment-ambasada-sua-moldova2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Andreea Udrea | duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii | 47 Vizualizari Ambasadorul României în Statele Unite ale...

Preluat de la EVZ