Autor:
Felix Mihai Badea
| duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii
| 21 Vizualizari

Dacian Cioloş face bilanţul campaniei „Cuminţenia Pământului”

Evenimentul Zilei vă prezintă principalele evenimente de luni, 30 mai.

Cioloş face bilanţul campaniei „Cuminţenia Pământului”

Premierul Dacian Cioloş va susţine mâine o conferinţă de presă privind campania de strângere de fonduri pentru achiziţionarea sculpturii „Cuminţenia Pământului”. Campania a fost lansată oficial de pe 19 mai şi se va derula până pe 30 septembrie. Dacian Cioloş a anunţat deja că a donat salariul de premier pe luna aprilie. „Vă îndemn și pe voi, pe fiecare, să faceți după cum vă îndeamnă conștiința și după posibilitățile pe care le aveți. Eu unul am decis să fac acest lucru pentru că Brâncuși e și al meu!”, a spus Cioloş.

Prinţul Charles, la Cotroceni şi Guvern

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte, mâine, la Palatul Cotroceni, pe prinţul Charles de Wales, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului l-a mai primit pe prinţul Charles la Palatul Cotroceni pe 31 mai 2015.

O temă de discuţie a fost atunci punerea în valoare a patrimoniului natural şi istoric din România. La finalul întâlnirii de la acea dată, prinţul de Wales i-a adresat preşedintelui Iohannis invitaţia de a vizita Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, invitaţie pe care şeful statului a acceptat-o. De asemenea, tot mâine şi premierul Dacian Cioloş se va întâlni la Palatul Victoria cu Prinţul Charles. În iunie 2015, prinţul Charles şi-a lansat propria fundaţie în România – Fundaţia Prinţul de Wales -, o organizaţie caritabilă cu scop educativ ce urmăreşte să sprijine păstrarea patrimoniului, agricultura şi dezvoltarea durabilă în România.

Centrul USH Pro Business organizează întâlnirea „Indonesia Business Day” alături de Ambasada Republicii Indonezia

Centrul USH Pro Business, specializat în dezvoltarea antreprenorială şi a afacerilor, organizează, împreună cu Ambasada Republicii Indonezia în România, întâlnirea B2B „Indonesia Business Day”, tema principală abordată fiind identificarea de parteneri de afaceri pe piaţa indoneziană.

Evenimentul va avea loc în data de 30 maiorele 10.00 – 13.30, la sediul Ambasadei Republicii Indonezia, în strada Gina Patrichi nr.10, Sector 1, Bucureşti. Indonezia este o piaţă de 250 milioane de locuitori.

Luni va fi dezvelit monumentul ”ARIPI” din Piața Presei Libere

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, vă invită luni, 30 mai, începând cu ora 17.00, în Piaţa Presei Libere, la dezvelirea monumentului – Aripi – ridicat în memoria luptătorilor din rezistenţa anticomunistă 1945 – 1989. Autorul acestei lucrări este Mihai Buculei.Tag-uri:
monumentul aripi, piata presei libere, dezvelirea monumentului, administratia monumentelor, patrimoniul turistic, dacian cilos, guvernul ciolos, cumintenia pamantului, constantin brancusi, campania cumintenia pamantului, printul charles, printul charles la cotroceni, printul charles la guvern, palatul victoria, palatul cotroceni, centrul ush pro business, indonesia business day

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/61743453-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/61743453-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAgenda zilei
Autor: Felix Mihai Badea | duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii | 21 Vizualizari Dacian Cioloş face bilanţul campaniei „Cuminţenia Pământului” ...

Preluat de la EVZ