Autor:
Felix Mihai Badea
| duminică, 29 mai 2016 | 2 Comentarii
| 1557 Vizualizari

Carmen Iohannis păzită cu strășnicie în mijlocul sibienilor

Carmen Iohannis a alergat într-o cursă de semi-maraton la Sibiu, în scopuri umanitare. Un gest frumos, care însă a fost umbrit de modul în care a făcut-o, cot la cot cu un SPP-ist înarmat. Grație vigilenței acestuia, Carmen Iohannis a terminat cursa. Fără nici un incident demn de raportat.

Carmen Iohannis a trecut linia de sosire a SemiMaratonului Sibiului, după ce a alergat 5,25 kilometri la proba de ștafetă. Pe tot parcursul cursei, Carmen Iohannis a fost însoțită de un ofițer SPP înarmat, care avea în borseta atârnată discret de gât, un pistol semiautomat, din dotare, spre uimirea celor prezenți.

Este cel puțin ciudată această abordare, soția președintelui României fiind din Sibiu, iar până în acest moment nu au existat amenințări la adresa ei, din partea sibienilor sau a altor români. La capătul acestei curse, ea a fost așteptată chiar de președintele țării, Klaus Iohannis, care a felicitat-o.

Ziaristul Marus Albin Marinescu din Sibiu a scos în evidență această anomalie:

“De toata jena si de tot rasul! Prima Doamna alearga ”in scopuri umanitare” cu sepepistul inarmat dupa ea! Nu este marsul postasilor si ala din spatele stafiditei nu are scrisori in tolba, ci pistolul. 
Cheltuielile cu naveta saptamanala (ilegala, pe banii fraierilor platitori de taxe si impozite la buget) (…) la Sibiu, cu tot alaiul dupa el, sunt insutit mai mari decat banii adunati cu astfel de actiuni umanitare.”Tag-uri:
carmen iohannis, klaus iohannis, cros, spp, pistol spp, Sibiu, prima doamna, proba de stafeta, amenintari

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/carmen-iohannis-cros-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/carmen-iohannis-cros-465x390-300x233.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Felix Mihai Badea | duminică, 29 mai 2016 | 2 Comentarii | 1557 Vizualizari Carmen Iohannis păzită cu strășnicie în mijlocul...

Preluat de la EVZ