Autor:
Ionel Dancu
| duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii
| 654 Vizualizari

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică seară, la TVR 1, că deşi nu se va retrage din campanie, acceptă provocarea lansată de candidatul PNL Cătălin Predoiu privind sondajele de opinie.

Reacţia lui Nicuşor Dan vine după ce Predoiu a propus un sondaj in ultima saptamana de campanie si cel care este cel mai bine pozitionat să fie sprijinit de celălalt.

“Alegatorii mei sunt oamenii care s-au saturat de coruptia si de jaful generalizat din Capitala, patronat si de PSD si de PNL. In numele lor declar ca nu o sa ma retrag din aceasta campanie si nu o sa propun bucurestenilor sa-l voteze pe dl Predoiu. Sunt in aceasta lupta de 10 ani, nu de 3 saptamani. Accept provacarea dlui Predoiu si sunt gata ca o casa internationala mare de sondaje sa fac un sondaj astfel incat bucurestenii sa voteze pe cine are sanse mai mari sa o invinga pe dna Firea”, a declarat Nicuşor Dan într-o dezbatere electorala la televiziunea publică.

UPDATE Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat rapid pe Facebook: “Ma bucur ca Nicusor Dan a acceptat propunerea PNL si a lui Catalin Predoiu de a face un sondaj sa vedem cine sta mai bine pentru a invinge PSD la capitala! Dupa acest sondaj dreapta trebuie sa fie unita si sa voteze util!”

UPDATE 2 Candidatul PNL, Catalin Predoiu, a spus si el, aflat in aceeasi emisiune cu Nicusor Dan, ca se bucura. “Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei”, a spus el.

Nicuşor Dan a insistat că nu se retrage dar că este de acord ca alegătorii să ştie cine are cele mai mari şanse să o învingă pe Firea.

Tag-uri:
nicusor dan, catalin predoiu, alegeri, campanie, sondaj, provocare

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/nicusor_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/nicusor_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii | 654 Vizualizari Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan,...

Preluat de la EVZ