loading…

O fetiță de 7 ani din Turda a murit, în această după-amiază, după ce sărise de pe trambulina unui ștrand din stațiunea hunedoreană Geoagiu Băi, iar un copil i-a căzut pe spate, polițiștii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fetița de 7 ani din Turda a murit după ce, spun polițiștii hunedoreni, un alt minor a căzut peste copilă, la un ștrand din stațiunea Geoagiu Băi.

Fetița era cu părinții ei la ștrand. A sărit de pe trambulină în bazin, în urma ei a sărit un alt copil, care i-a sărit practic în spate. Părinții au solicitat Ambulanța, iar la o oră și jumătate, după resuscitări, a murit la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Laura Bradu, pentru Mediafax.

Fetița a reușit să iasă pe picioarele ei din bazin, dar la scurt timp a căzut inconștientă pe marginea bazinului.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara susțin că fetița era inconștientă în momentul în care echipajul medical a ajuns la ștrandul din Geoagiu, iar pe drumul spre spital starea ei de sănătate s-a agravat.

Echipajul nostru a găsit-o inconștientă, dar cu respirații spontane și puls prezent. Au fost aplicate toate procedurile și manevrele conform protocolului, i-au pus guler cervical, au imobilizat-o în saltea vacum, i-au pus oxigen, au urcat-o în Ambulanță și au plecat spre spitalul din Orăștie. Pe drum starea s-a agravat, fetița a început să verse și la intrarea în Urgențe, când s-a făcut transferul din Ambulanță în Urgență, fetița a intrat în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare, dar fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Polițiștii hunedoreni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a-l identifica pe copilul care a sărit peste fetiță.

Din primele informații ar fi vorba despre un băiat cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/o-fetita-a-murit-dupa-ce-un-copil-i-a-sarit-pe-spate-de-pe-trambulina-strandului-23993.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/o-fetita-a-murit-dupa-ce-un-copil-i-a-sarit-pe-spate-de-pe-trambulina-strandului-23993-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv