loading…

Pompierii militari care au intervenit, în această dimineață, să stingă un incendiu la o gospodărie din Vatra Dornei i-au trezit pe proprietari care dormeau în casa aflată la trei metri distanță de adăpostul de animale aflat în flăcări, transmite agenția Mediafax.

Potrivit ISU Suceava, pompierii din Vatra Dornei au intervenit, duminică, timp de circa două ore pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Vatra Dornei, unde, la sosirea echipajelor, ardea acoperișul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare la casă.

Salvatorii au localizat incendiul și au evacuat animalele din gospodărie.

Deoarece nicio persoană din gospodărie nu era la fața locului, șeful intervenției l-a sunat pe proprietar. Acesta a răspuns somnoros, el aflându-se cu membrii familiei în casă. Toți dormeau, fără ca niciunul dintre ei să bănuiască ce se petrece la doar trei metri distanță de locuință”, arată ISU.

În incendiu au ars acoperișul și plafonul adăpostului de animale, pe suprafețe de câte 64 de metri pătrați, și s-au degradat și pereții construcției, în proporție de 60%.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizații, menționează ISU Suceava.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/proprietarii-unei-case-cuprinse-de-flacari-treziti-de-pompierii-care-stingeau-incendiul-23985.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/proprietarii-unei-case-cuprinse-de-flacari-treziti-de-pompierii-care-stingeau-incendiul-23985-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv