Autor:
Ionel Dancu
| duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii
| 172 Vizualizari

Liderul Senatului anunţă negocieri cu PSD pe marginea Codurilor Penale. Fostul premier Victor Ponta a anunţat deja că va cere şi el partidului să trântească varianta Guvernului. În paralel, cei doi vor să transpună în legislaţia română o directivă europeană care ar elimina cătuşele de la televizor.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, va discuta cu PSD, după alegerile locale, să respingă în Parlament  Ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale. Fostul premier Victor Ponta a anunţat şi el că va cere deputaţilor PSD, după alegerile locale, să respingă OUG privind modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala.

În plus, a verificat EVZ, fostul premier şi preşedintele Senatului vor depune în Parlament, imediat după alegerile locale, o lege de modificare a codurilor penale în sensul protejării suplimentare a imaginii publice a persoanelor anchetate de procurori.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.Tag-uri:
tariceanu, ponta, codurile penale

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/07-tariceanu-ponta-lib-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/07-tariceanu-ponta-lib-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialParlament
Autor: Ionel Dancu | duminică, 29 mai 2016 | 0 Comentarii | 172 Vizualizari Liderul Senatului anunţă negocieri cu PSD pe...

Preluat de la EVZ