loading…

Traficul feroviar între Deva și Arad a fost reluat, în această seară, după aproape 12 ore de la accident, în cea mai mare parte a zilei circulația efectuându-se pe un singur sens.

Șeful Poliției Transporturi Feroviare Hunedoara, Ioan Balaș, a declarat, pentru Mediafax, că echipele de intervenție au reușit, după aproximativ 12 ore, degajarea porțiunii feroviare afectate de accidentul care a avut loc duminică dimineața în zona localității hunedorene Zam.

Recomandare: Accident feroviar între Deva și Arad: un autotren, lovit de accelerat

Locomotiva a fost ridicată, repusă pe șine, astfel că a fost redeschisă circulației și dubla de cale ferată afectată de accidentul feroviar din cursul dimineții de azi”, a spus Ioan Balaș.

Potrivit sursei citate, operațiunile de repunere a locomotivei deraiate pe șine au fost întârziate din cauza faptului că un dispozitiv folosit pentru ridicarea locomotivei s-a rupt, fiind necesară aducerea unui alt astfel de dispozitiv de la Simeria, de la circa 60 de kilometri depărtare.

În această dimineață, acceleratul 1821 care circula pe ruta București-Arad a lovit un autotren, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității hunedorene Zam, în urma impactului două dintre roțile locomotivei sărind de pe șine.

În urma impactului nu au fost înregistrate victime, locomotiva lovind doar partea din spate a autotrenului.

Călătorii aflați în trenul care circula pe ruta București – Arad au fost preluați de un tren rapid și și-au continuat călătoria la câteva zeci de minute de la producerea accidentului. Toto atunci, circulația feroviară a fost reluată pe un sens.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/traficul-feroviar-reluat-intre-deva-si-arad-dupa-accidentul-de-astazi-23998.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/traficul-feroviar-reluat-intre-deva-si-arad-dupa-accidentul-de-astazi-23998-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv