loading…

O alertă de securitate a avut loc, azi, la sediul Președinției Statelor Unite, în centrul orașului Washington, din cauza unui obiect suspect, afirmă surse citate de presa americană.

Alerta de securitate, care intervine de Ziua Eroilor, a fost declanșată după ce un individ a aruncat în partea de nord a curții Casei Albe un obiect suspect, informează NBC News.

O persoană a fost reținută“, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate americane citat de postul tv WTOP.

Junaliștii care se aflau la sediul Președinției SUA au primit ordinul de a rămâne în clădire pe durata alertei de securitate.

O echipă de pirotehnicieni a fost chemată pentru examinarea obiectului suspect, descris ca fiind un recipient care avea hârtii în interior.

Nu este clar dacă președintele Barack Obama, membri ai familiei prezidențiale sau vicepreședintele Joseph Biden erau în Casa Albă în momentul incidentului de securitate.

Barack Obama a depus luni, cu ocazia Zilei Eroilor, coroane de flori la Cimitirul militar Arlington.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/alerta-de-securitate-la-casa-alba-din-cauza-unui-obiect-suspect-24032.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/alerta-de-securitate-la-casa-alba-din-cauza-unui-obiect-suspect-24032-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv