Autor:
Ionel Dancu
| luni, 30 mai 2016 | 2 Comentarii
| 1636 Vizualizari

Dan Condrea și Laura Georgescu s-au cunoscut în 1994, când erau colegi la Medicină

Primul divorţ al lui Dan Condrea l-a costat pe acesta o sumă uriaşă. Laura Georgescu, prima soţie a patronului Hexi Pharma, ar fi primit 7 milioane de euro ca să accepte condiţiile de divorţ pe carele voia Condrea. Interesant este însă că acum Laura Georgescu a declarat la un post de televiziune că nu a făcut partajul cu fostul ei soţ şi că ar vrea să facă asta. Femeia a acuzat public faptul că fostul ei soţ ar fi fost ofiţer acoperit SIE şi că firmele acestuia s-au aflat într-un cerc de influenţă format din ofiţeri de la mai multe servicii secrete. Laura Condrea a numit ofiţeri SRI, DGIPI şi SPP.

Un eventual partaj ar complica foarte mult lucrurile în privinţa averii personale a patronului Hexi Pharma. Pentru că acesta a fost declarat decedat, în urma accidentului bizar dintre Buftea şi Corbeanca, averea personală a acestuia este protejată de procurorii care fac ancheta penală în dosarul dezinfectanţilor diluaţi.

Certificatul de deces emis pe numele lui Condrea, înainte să înceapă ancheta penală împotriva acestuia, înseamnă că procurorii sunt legaţi de mâini în privinţa averii acestuia. Nu pot să mai urmărească circuitul banilor plimbati de acesta “pe persoană fizică” şi nici nu pot să-i sechestreze averea pentru o eventuală recuperare a prejudiciului din acest dosar. Parchetul General a anunţat că a estimat prejudiciul la 51 de milioane de lei. Conform unui articol exclusiv Libertatea, Dan Condrea a lăsat în urmă o avere de 110 milioane de lei, mare parte din ea fiind proprietăţi imobiliare. 

Dacă partajul nu a fost făcut, aşa cum susţine Laura Georgescu, mare parte din această avere, protejată de procurori, este susceptibilă a fi revendicată de fosta soţie care poate emite acum pretenţii de clarificare a situaţiei bunurilor dobândite de Condrea în timpul căsătoriei cu prima soţie. 

România TV a dezvăluit că despărțirea patronului Hexi Pharma de prima soție l-a costat o avere. Așa se poate explica suma neobișnuit de mare, 3.000 de euro, pe care Laura Georgescu o plătește lunar sub formă de pensie alimentară

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Marilena Georgescu, a primit, ca să accepte divorțul, suma de 7 milioane de euro de la patronul Hexi Pharma, potrivit România TV.

Același post de televiziune a informat că angajații firmei au susținut că Dan Condrea i-a mai dat fostei soții încă 10% din acțiunile Hexi Pharma, pentru ca Laura Georgescu să accepte divorțul și să renunțe la orice pretenții legate de un eventual partaj. După ce Condrea a divorțat în 2009 și a obținut custodia fetiței, fosta lui soție a fost obligată de instanță să plătească în fiecare lună o pensie alimentară în valoare de 3.000 de euro.
 


Anchetatorii au ocolit „Cartierul generalilor SRI” din Corbeanca  | Dosarul Hexi Pharma

EVZ a aflat ce hobby scump avea Dan Condrea. Oare SRI știa? | Dosarul Hexi Pharma

Medicul Zamfir, despre Dan Condrea: „Era mai introvertit“ | Dosarul Hexi Pharma

Directoarea Hexi Pharma, în arest la domiciliu | Dosarul Hexi Pharma


Divorț cu scandal

Dan Condrea și Laura Georgescu s-au cunoscut în 1994 la Facultatea de Medicină, acolo unde erau colegi. Cei doi s-au despărțit în 2009 în urma unui scandal, fosta soție plângându-se ulterior că Dan Condrea o bătea.

Laura Georgescu a vorbit la divorț despre o viață grea pe care ar fi avut-o cu soțul ei, marcată de conflicte cu vorbe grele și violențe, uneori duse la extrem.

Medic de profesie, fosta soție a lui Condrea era directoare la Hexi Pharma în momentul divorțului și încă un timp după aceea.

În urma procesului, ea avea voie să-și vadă fiica două weekend-uri pe lună și în vacanțe, într-un program foarte strict stabilit și doar sub stricta supraveghere a bunicii materne. Judecătorii au stabilit chiar ca fetița să nu poată fi dată sau luată de la mamă, decât în prezența bunicii.

O custodie cu parafa medicului

Surse medicale au relatat EVZ că fosta soție a lui Dan Condrea are o suferință psihică, fiind internată de câteva ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. De altfel, acest lucru a fost menționat chiar de ea serile trecute la Antena 3, chiar dacă a afirmat internările ei ar fi fost abuzive.

Din acest motiv, custodia fetiței a fost câștigată de fostul patron al Hexi Pharma. iar instanța a decis ca regimul de supraveghere al fetiței atunci când era adusă la mamă să fie unul special.
 


Anchetatorii au ocolit „Cartierul generalilor SRI” din Corbeanca  | Dosarul Hexi Pharma

EVZ a aflat ce hobby scump avea Dan Condrea. Oare SRI știa? | Dosarul Hexi Pharma

Medicul Zamfir, despre Dan Condrea: „Era mai introvertit“ | Dosarul Hexi Pharma

Directoarea Hexi Pharma, în arest la domiciliu | Dosarul Hexi Pharma


Tag-uri:
dan condrea, romania tv, laura georgescu, dosarul hexi pharma, hexi pharma, Laura Marilena Georgescu, Facultatea de Medicină, evz, Spitalul Clinic de Psihiatrie, antena 3

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/hexi-mostenire-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/hexi-mostenire-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDosare
Autor: Ionel Dancu | luni, 30 mai 2016 | 2 Comentarii | 1636 Vizualizari Dan Condrea și Laura Georgescu s-au cunoscut în...

Preluat de la EVZ