Autor:
Carmen Vintilă
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 57 Vizualizari

Ioan Chelaru

Propunerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, privind înfiinţarea unei comisii comune de dezvoltare naţională integrată va fi discutată probabil în şedinţa Birourilor permanente reunite, a declarat, luni, senatorul PSD Ioan Chelaru.

“Probabil, într-o şedinţă a Birourilor reunite se va discuta subiectul. Niciodată nu am luat o decizie decât după ce am studiat foarte bine documentele. Nu vreau să contrazic pe nimeni. Necunoscând foarte bine măcar principiile proiectului, nu mă pronunţ, dar, probabil, după ce vom face un studiu asupra lui, e posibil să-l discutăm şi, în condiţiile în care există motive, să-l şi votăm”, a spus Chelaru. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă că a trimis o scrisoare liderilor grupurilor politice parlamentare şi preşedinţilor de partide, prin care propune înfiinţarea unei noi comisii comune, în care parlamentarii să discute despre “un plan de ţară şi o strategie”. 

“Eu am trimis liderilor grupurilor politice parlamentare, preşedinţilor de partide parlamentare o scrisoare deschisă cu o propunere de o nouă comisie comuna a celor două Camere, în care să discutăm despre un plan de ţară şi o strategie. (…) Trebuie să avem un cadru bine conturat în care preşedinţii de partide, cu liderii grupurilor parlamentare se întâlnesc şi dezbat: strategia naţională anticorupţie, strategia naţională pentru dezvoltare durabilă, un proiect de ţară, implementarea anumitor planuri de acţiune pe care le avem, planul naţional pentru reformă, planul naţional pentru competitivitate, convergenţa. Poate mulţi dintre politicieni nu le cunosc, dar le aprobă Guvernul”, a afirmat Zgonea la ParlamentTag-uri:
Camerei Deputa, Valeriu Zgonea, Ioan Chelaru

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/06-chelaru-rzv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/06-chelaru-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialParlament
Autor: Carmen Vintilă | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 57 Vizualizari Ioan Chelaru Propunerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu...

Preluat de la EVZ