loading…

Jakob Vestergaard este noul antrenor al echipei CSM București. Danezul a semnat un contract pe 2 ani cu campioana Europei.

CSM București s-a despărțit de antrenorul cu care a luat Liga Campionilor, Kim Rasmussen, dar a adus tot un danez în locul lui. Campioana Europei a semnat un contract pe doi ani cu Jakob Vestergaard, care a mai lucrat la CSM în sezonul 2014-2015, dar ca director tehnic. Chiar Vestergaard a făcut anunțul oficial, pe pagina de Facebook a clubului bucureștean.

“E o mare plăcere pentru mine să vă anunț că am semnat un contract pe doi ani. M-am hotărât să semnez cu CSM București pentru că mi-a plăcut proiectul clubului. Consider că e o provocare pentru mine să fiu antrenorul echipei care a câștigat Liga Campionilor. Am mai încercat o dată și aș vrea s-o fac din nou. Va fi o plăcere pentru mine să lucrez cu handbaliste de nivel mondial și sunt sigur că vom face o treabă foarte bună împreună”, a declarat Jakob Vestergaard.

În România, Vestergaard a mai antrenat-o și pe Oltchim, cu care a jucat o semifinală de Liga Campionilor, în 2013. Danezul nu va avea probleme de acomodare. A lucrat la Oltchim cu Manea, Brădeanu, Curea și Paula Ungureanu, iar la Viborg cu Vărzaru, Gullden și Linnea Torstensson, pe care a și adus-o la CSM în 2014.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/jakob-vestergaard-este-noul-antrenor-al-echipei-csm-bucuresti-24031.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/jakob-vestergaard-este-noul-antrenor-al-echipei-csm-bucuresti-24031-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv