loading…

Turcia nu are niciun drept să participe la operațiuni antiteroriste în Siria împreună cu Statele Unite, avertizează Mihail Bogdanov, adjunctul ministrului rus de Externe, citat de site-ul agenției Tass.

Turcia nu are niciun temei legal să participe la operațiuni antiteroriste alături de Statele Unite în Siria“, a declarat Mihail Bogdanov, care este și emisarul pentru Orientul Mijlociu al președintelui Vladimir Putin.

Întrebat despre participarea Turciei la operațiunile din Siria, Bogdanov a răspuns: “Pe ce bază?! Este vorba de o ingerință în afacerile unui stat suveran“.

Relațiile dintre Turcia și Rusia sunt tensionate după ce armata turcă a doborât un avion militar rus, în noiembrie 2015.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/oficial-rus-turcia-nu-are-dreptul-sa-participe-la-operatiuni-antiteroriste-in-siria-24028.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/oficial-rus-turcia-nu-are-dreptul-sa-participe-la-operatiuni-antiteroriste-in-siria-24028-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv