Autor:
Andrei Micşa
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 1202 Vizualizari

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) trage un semnal de alarmă privind produsele agricole. Acestea pot deveni periculoase pentru un număr foarte mare de persoane, din cauza unor schimbări la nivel celular.

ONU încearcă să ofere siguranţă pentru o foarte mare populaţie a lumii. De curând, în urma unor studii din agricultură, s-a dovedit faptul că multe produse agricole devin toxice pentru animale şi pentru oameni, din cauza fenomenelor meteo extreme, potrivit descoperă.ro.

Se pare că temperatura şi apa afectează foarte la nivel celular producţiile de grâu, porumb sau cafea. Astfel, seceta şi temperaturile înalte dus la o acumulare de substanţe chimice toxice. Printre acestea se enumeră şi nitraţii, care sunt toxici pentru oameni.

Aflatoxina, care este şi ea un pericol pentru oameni şi animale, este acumulată de foarte multe produse. Ea atacă ficatul şi poate produce cancer la oameni şi dereglări grave pentru animale.

Această substanţă reprezintă un risc pentru aproximativ 4.5 miliarde de oameni din întreaga lume. Tag-uri:
agricultura, produse agricole, grau, porumb, cafea, animale, cancer, pericol, onu, substante chimice, toxic

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/grau-camp-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2016/05/grau-camp-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Andrei Micşa | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 1202 Vizualizari Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) trage un semnal...

Preluat de la EVZ