loading…

Premierul Dacian Cioloș a anunțat că până în prezent s-au strâns 129.526 de euro la subscripția publică organizată pentru achiziționarea “Cumințeniei pământului”, dar nu exclude posibilitatea ca Guvernul să nu reușească strângerea a 6 milioane de euro, deși s-a declarat un “optimist incurabil”.

”Până în momentul de față s-au colectat 129.526 de euro, dintre care mai mult de 60% în ultimele zile, de când am lasat aceste spoturi. Sigur, suma nu e mare, dar mă încurajează faptul că atunci când există o mobilizare și subiectul este prezent, există o mobilizare și din partea oamenilor. Vom menține acest subiect, această temă prezentă în zilele, săptămânile și lunile următoare atât în țară, cât și în diaspora”, a spus Cioloș, luni, la evenimentul dedicat subscripției naționale pentru achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși ”Cumințenia pământului”, eveniment desfășurat la Palatul Victoria.

El a adăugat că există posibilitatea ca suma de 6 milioane de euro să nu fie strânsă, dar că nu dorește să ia în calcul această ipoteză.

În eventualitatea în care “va fi un succes”, premierul a afirmat că nu va dori să-și aroge acest merit, pentru că la un rezultat pozitiv ar contribui mai mulți factori.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/pana-acum-s-au-strans-129-526-de-euro-la-subscriptia-publica-pentru-cumintenia-pamantului-24020.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/pana-acum-s-au-strans-129-526-de-euro-la-subscriptia-publica-pentru-cumintenia-pamantului-24020-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv