Autor:
Matei Năstase
| luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii
| 47 Vizualizari

Un copil din Japonia a fost dat dispărut după ce părinții lui l-au abandonat în pădure pentru a-l pedepsi

Un băiețel de 7 ani din Japonia a fost abandonat de părinți, singur, în pădure, pentru a-l pedepsi. Incidentul s-a întâmplat în urmă cu trei zile. De atunci, copilul este de negăsit, iar echipele de salvare îl caută fără încetare pe insula Hokkaido, localizată în nordul țării.

Părinţii au fost cei care au raportat dispariţia sâmbătă la poliţie. Iniţial au spus că băiatul s-a pierdut în timpul unei drumeţii pe munte, după care au revenit asupra afirmaţiilor, mărturisind că au vrut să-l pedepsească abandonându-l, arată Agerpres.

Sâmbătă, băiatul, pe nume Yamato Tanooka, sora lui mai mare şi părinţii lor se plimbau când cuplul şi-a pierdut răbdarea din cauza comportamentului băiatului care arunca cu pietre în maşini şi trecători, a relatat poliţia japoneză şi presa locală. Pe drumul de întoarcere, părinţii l-au scos pe Yamato din maşină şi l-au lăsat pe marginea drumului în plină pădure, înainte de a-şi continua drumul pe o distanţă de aproximativ 500 de metri.

“Ei au spus că au revenit imediat la locul respectiv, dar băiatul nu mai era acolo unde îl lăsaseră”, a declarat AFP un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Mitsuru Wakayama, un reprezentant al oraşului Nanae, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la soarta băiatului într-o zonă muntoasă unde trec puţini oameni şi maşini şi unde nu este ceva surprinzător să dai de urşi.

Autorităţile au extins luni raza de căutare şi au mobilizat mai multe echipe de salvare, totalizând 180 de persoane, inclusiv poliţişti însoţiţi de câini şi cai.Tag-uri:
copil, copil abandonat in padure, baiat, japonia, insula hokkaido, politie, cautari, disparitie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/padure_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/padure_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | luni, 30 mai 2016 | 0 Comentarii | 47 Vizualizari Un copil din Japonia a fost dat dispărut...

Preluat de la EVZ