loading…

Bărbați înarmați au atacat în această dimineață trei autobuze în nordul Afganistanului, executând nouă pasageri și răpindu-i pe ceilalți, în număr de circa 170, în ceea ce pare a fi un atac al talibanilor, susține un oficial afgan local, citat de Reuters.

Atacatorii au oprit marți dimineață trei autobuze pe un drum de la periferia orașului Kunduz, nordul Afganistanului, solicitând pasagerilor să coboare.

Apoi au executat nouă dintre aceștia, iar pe restul i-au răpit, a declarat Massoum Hashemi, seful-adjunct al poliției din Kunduz.

Majoritatea au fost însă salvați ulterior de forțele afgane.

“Talibanii au ucis cu brutalitate nouă civili și au răpit circa alți 20”, a declarat Hashemi.

Atacul nu a fost revendicat, iar purtătorii de cuvânt al mișcării Taliban nu au fost disponibili pentru a comenta acuzațiile. Talibanii au mai negat în trecut acuzații referitoare la atacuri care au vizat civili.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/noua-persoane-au-fost-ucise-si-alte-170-rapite-intr-un-presupus-atac-al-talibanilor-in-afganistan-24061.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/noua-persoane-au-fost-ucise-si-alte-170-rapite-intr-un-presupus-atac-al-talibanilor-in-afganistan-24061-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv