Autor:
Felix Mihai Badea
| marţi, 31 mai 2016 | 2 Comentarii
| 255 Vizualizari

Omar Hayssam

Evenimentul Zilei vă prezintă principalele evenimente de marţi, 31 mai.

Omar Hayssam, adus în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti

Curtea de Apel Bucureşti ia în discuţie, mâine, un nou termen de judecată al apelului formulat de Omar Hayssam împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti prin care a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru delapidare în dosarul „Manhattan”.

În noiembrie 2015, noua condamnare a lui Omar Hayssam din acest dosar a fost contopită la cea de 23 de ani şi 4 luni de închisoare rezultată după contopirea pedepselor primite în dosarele “Volvo”, “Foresta Nehoiu” şi cel al răpirii celor trei jurnalişti.

În acest dosar, Omar Hayssam a fost trimis în judecată în octombrie 2012, în lipsă, deoarece în acel moment omul de afaceri era fugit din țară de aproximativ șapte ani. El este acuzat de evaziune fiscală, delapidare și înșelăciune. Potrivit procurorilor, Omar Hayssam, în calitate de preşedinte al grupului de firme Manhattan, a iniţiat o grupare infracţională la care au aderat Omar Mohamad şi Quasim Essa, cu scopul de a înstrăina bunurile grupului Bucovina. Mai mult, aceștia ar fi luat și credite fără acoperire. 


Ultima zi în care pot fi depuse la Fisc declaraţiile pentru calcularea impozitului pe locuinţe

31 mai este ultima zi în care mai pot fi depuse la Fisc, mai precis, la sediile Direcţiilor de Taxe şi Impozite Locale declaraţiile care vor permite autorităţilor să calculeze impozitul pe locuinţe. Impozitul trebuie plătit până la 30 iunie.Ora 11.00 este termenul la care Curtea de Apel Craiova trebuie să se pronunţe cu privire la contestaţia depusă de administratorul judiciar Tudor şi Asociaţii la declararea falimentului Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare. 


Liber la distracţie pentru copii în Ministerul Afacerilor Interne. Invitaţie la joacă alături de poliţişti, jandarmi şi pompieri  la Ziua Porţilor Deschise

Unul dintre cele mai serioase minsitere din România îşi va deschide porţile pentru cei mici, de Ziua Internaţioală a Copilului. De “Ziua Porților Deschise”, micuţii se pot juca de-a ministrul sau pot să ia locul şefilor din poliţie, jandarmerie sau de la pompieri, pentru a vedea cum se iau deciziile importante în caz de urgenţă.

De asemenea, în parcarea din fața clădirii MAI, sirenele şi girofarurile vor face deliciul copiilor care vor putea urmări și chiar lua parte la exerciții de autoapărare sau de acordare a primului-ajutor, vor putea urca în elicopterele Inspectoratului General de Aviație, în mașinile polițiștilor și jandarmilor și în șalupele polițiștilor de frontieră. Nelipsiţi de la distracţia anuală vor fi câinii poliţişti. În premieră, poliția va prezenta unitatea mobilă cu ajutorul căreia sunt identificate victimele dezastrelor, iar în rol de “Spiderman” vor fi jandarmii montani care se vor căţăra pe clădirea MAI, în timpul unui exercițiu de escaladare a clădirii.

Ziua Porților Deschise la MAI are loc la sediul ministerului din Piața Revoluției, numărul 1A, din București, între orele 08.00-13.00.

Tag-uri:
omar hayssam, curtea de apel bucuresti, Volvo, Omar Mohamad, Quasim Essa, Foresta Nehoiu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/omar-hayssam-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/omar-hayssam-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAgenda zilei
Autor: Felix Mihai Badea | marţi, 31 mai 2016 | 2 Comentarii | 255 Vizualizari Omar Hayssam Evenimentul Zilei vă prezintă principalele...

Preluat de la EVZ