Autor:
Radu Andreea
| marţi, 31 mai 2016 | 3 Comentarii
| 583 Vizualizari

Kamara Ghedi, membru trupei Alb Negru

Kamara Ghedi, una dintre jumătațile trupei Alb Negru a reacționat pe Facebook cu privire la comentariile lansate de către cei doi prezentatori de la Radio Zu. Solistul se declară profund afectat de această întâmplare, spunând că Morar şi Buzdugan au mers prea departe.

Kamara a scris pe pagina personală de Facebook că se simte jignit și este uluit de ceea ce au zis prezentatorii, în direct, la radio.

Sunt uluit si ma simt jignit, dupa ce am auzit comentarile celor doi prezentatori de la Radio Zu. S-a mers prea departe si pot fi repercusiunil atat la nivel national cat si international.
Nu vad nicio o urma de gluma in vorbele lor.

Sunt Român, de o altă culoare decât cea care le place celor doi prezentatori de la Radio Zu, care nu fac cinste breslei lor.

Ce invata un copil in 2016, ascultand acesti doi prezentatori? Ca un om negru e o maimuta?

Oare se gandesc ca aceste comentarii deplasate se pot revarsa si asupra Nationalei noastre la proximul Campionat European? Chiar in meciul cu Franta. Pentru ca cei doi au atacat indirect si Nationala Frantei.

Lipsa de bun simt si de ratiune sunt “Calitatile” celor doi prezentatori de la Radio Zu, care par sa nu mai inteleaga pe ce lume traim.

De ieri pana acum am plans de 3 ori. De aici din Moscova, de la Campionatul Mondial “Art Football”, va spun ca toti cei de langa mine, indiferent de natie sau de culoare sunt socati de cele auzite. Morar si Buzdugan au depasit o linie sensibila si nu mai au cum sa dea inapoi. Aceasta iesire ar trebui sa insemne si iesirea lor din lumea Radioului si a Televiziunii, definitiv.
Daca acestia mai raman in Audio Vizual, ii rog frumos sa nu imi mai difuzeze nicio piesa in viata lor, pentru ca m-as simti tare prost sa stiu ca ei imi asculta sau difuzeaza muzica din obligatie, din moment ce pentru ei sunt doar o “maimuta”.

Nu au scuze pentru asa ceva. Atat UE cat si FIFA se lupta din rasputeri impotriva Rasismului si uite in ce situatie ne pun ce doi in fața lumii.

Ei nu isi dau seama ca spusele lor pot influenta negativ lumea care ii asculta si pot trezi un tavalug fara precedent asupra noastra?

Dincolo de CNA, sper ca Trustul Intact cu care am lucrat cu mare placere in nenumarate randuri, sa se sesizeze, pentru ca stiu ca asta nu e parere lor, altfel nu ma contactau pentru a lucra la toate proiectele la care am lucrat de a lungul anilor.


Scandalul a pornit după ce matinalii de la RADIO ZU au comentat „caterincos” amicalul România-Congo. Ce au zis mai exact cei doi prezentatori şi ce au transmis aceştia după “incident”, puteţi citi aici:

SCANDAL IMENS PE MASA CNA. Cum EXPLICĂ matinalii de la RADIO ZU glumele rasiste despre “maimuțe”, “urangutani” și “macaci” adresate SUPORTERILOR CONGOLEZI și PE CINE a vizat „CATERINCA”

23 de oameni au trimis reclamații pe adresa Consiliului Naţional al Audiovizualului după ce Buzdugan și Morar au comentat îndelung și „caterincos” amicalul România-Congo…Citeşte AICI.


Imaginile care au ŞOCAT omenirea | GALERIE FOTO


Tag-uri:
Kamara, Kamara Ghedi, Alb Negru, Consiliul Na, Republicii Congo, Domnii Mihai, Daniel Buzdugan, Father Chitcken, Father Monkey, Tata Puiu, mihai morar, radio zu, scandal cna, cna scandal, scandal buzdugan morar, congo, fotbal

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/kamara-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/kamara-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Radu Andreea | marţi, 31 mai 2016 | 3 Comentarii | 583 Vizualizari Kamara Ghedi, membru trupei Alb Negru Kamara...

Preluat de la EVZ