Autor:
Dodo Romniceanu
| marţi, 31 mai 2016 | 0 Comentarii
| 606 Vizualizari

Băieţelul fusese obraznic şi aruncase cu pietre în maşini

Japonia este bulversată de dramatica dispariţie a unui băieţel de şapte ani într-o regiune montană, plină de urşi. După cea de-a treia zi de căutări, echipele de intervenţie ridică neputincioase din umeri şi spun că nu au încă niciun indiciu cu privire la soarta copilului sau traseul parcurs de acesta.

Singurul amănunt nou în această poveste este mărturisirea părinţilor care au recunoscut că micuţul Yamato Tanooka nu a dispărut pur şi simplu, ci a fost abandonat chiar de ei ca măsură punitivă pentru că băieţelul fusese obraznic şi aruncase cu pietre în maşini.

Soţii Tanooka mai spun că s-au întors după doar câteva minute la locul abandonului, dar copilul se făcuse nevăzut. Şi aşa a rămas până în momentul de faţă, deşi, de sâmbătă, este căutat continuu de sute de persoane.

 “Îmi pare foarte rău pentru copilul meu şi pentru necazul pe care l-am pricinuit atâtor oameni”, a declarat tatăl băiatului dispărut pentru o televiziune niponă.

Opinia publică a sancţionat însă dur decizia aberantă a părinţilor de a lăsa un copil de şapte ani singur în pădure.

“Aceasta nu este pedeapsă. Este abuz! Părinţii ăştia sunt atât de proşti încât m-au lăsat fără cuvinte”, au scris oamenii pe Twitter.

Publicul aşteaptă cu emoţie finalul acestei poveşti care, din păcate, ar putea fi dramatic din moment ce au trecut deja trei zile de când micuţul se află în pădure fără hrană sau apă.

Tag-uri:
Japonia disparitie, copil disparut, copil de sapte ani disparut, cautari copil, Yamato Tanooka

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/baiat-disparut2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/baiat-disparut2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | marţi, 31 mai 2016 | 0 Comentarii | 606 Vizualizari Băieţelul fusese obraznic şi aruncase cu pietre în...

Preluat de la EVZ