loading…

Autoritățile din Canada au arestat în această dimineață pilotul unui avion care tocmai se pregătea să decoleze. Acesta avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală. 

Cu două ore înainte de arestarea sa, pilotul canadian a fost detectat cu o alcoolemie de trei ori peste limita legală, însă acesta a reușit să ajungă în cabina de pilotaj a aeronavei Sunwing.

Aeronava comercială avea peste 100 de pasageri la bord și a reușit să decoleze cu un alt pilot spre Cancun.

Angajații aeroportului au observat că pilotul se comporta ciudat, iar acesta chiar a leșinat la un moment dat în cabina de pilotaj. Autoritățile aeroportuarea au intervenit și l-au escortat pe pilot în afara aeronavei care se pregătea de decolare, precizează digi24.ro.

De asemenea, pilotul a fost pus sub acuzare pentru că a încercat să piloteze un avion sub stare de ebrietate.

Exista potențialul pentru un dezastru, dar pot să vă spun măcar atât – posibilitatea ca un pilot al unei mari companii să decoleze într-o asemenea stare de ebrietate este destul de redusă, pentru că există sisteme de verificare. Există echipajul de bord și angajații de la poarta de îmbarcare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Calgary, Paul Stacey.

Acesta nu s-a declarat surprins de faptul că pilotul a fost arestat înainte de decolare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-pilot-a-fost-arestat-cu-c-34259.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-pilot-a-fost-arestat-cu-c-34259-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv