Evenimentul zilei vă prezintă principalele evenimente ale zilei de miercuri, 8 februarie.

Justiţie

CCR ia în discuţie cererea lui Klaus Iohannis şi pe cea a CSM privind constatarea unui conflict constituţional între autorităţile statului.

ICCJ –

– Călin Popescu Tăricieanu, termen in procersul in care a fost trmis in judecata de DNA pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului în dosarul Pădurea Snagov și Ferma Băneasa.

– Fratii Camătaru, Ion si Vasile Balint, judecați pentru fapte cu violență.

Sănătate

Federaţia Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România, în parteneriat cu Comisia pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, organizează miercuri, 8 Februarie, ora 10.00 în Palatul Parlamentului, Conferința „Planul national de oncologie”- Prioritate în strategia sistemului de sănătate din România, în contextul Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului (4 Februarie). Scopul întâlnirii constă în abordarea unor teme actuale de screening în cancer, raportate la numărul mare a deceselor prin cancer în România, identificarea de  soluții şi direcţii prioritare pentru inițierea și îmbunătățirea programelor naționale de screening, diagnostic, tratament și paleație.

Politică

Şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor va începe la ora 12.00. Parlamentarii vor dezbate și vota asupra Moţiunii de cenzură iniţiată de PNL și USR în care se cere demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCR ia în discuție cererea lui Klaus Iohannis.

SPUNE-TI PAREREA

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/button-share-193.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/button-share-193-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAgenda zilei
Evenimentul zilei vă prezintă principalele evenimente ale zilei de miercuri, 8 februarie.Justiţie CCR ia în discuţie cererea lui Klaus Iohannis şi pe cea a CSM privind constatarea unui conflict constituţional între autorităţile statului. ICCJ - - Călin Popescu Tăricieanu, termen in procersul in care a fost trmis in judecata de DNA pentru...

Preluat de la EVZ