Fostul președinte a intervenit telefonic la România TV, precizând că atât Grindeanu cât și Dragnea ar trebui sancționați pentru situația politică pe care au creat-o. 

Ponta, back in business! Fostul premier este oficial noul SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI – Breaking news

„Atmosfera seamănă cu cea a suspendării mele din 2012. Este specific PSD-ului…balamucul. Oamenii aștia nu au învățat nici până acum că un stat se conduce după Constituție”. 

TRĂDARE ÎN PSD! Dragnea a fost LOVIT CRUNT de unde NU SE AŞTEPTA – News alert

Traian Băsescu a precizat că și-ar dori ca atât Liviu Dragnea, cât și Sorin Grindeanu să fie sancționați pentru situația politică pe care au creat-o.

Dragnea nu mai are ce căuta la șefia PSD-ului după ce a făcut. A arătat că ceea ce face el în politica românească este la nivel de Consiliu Județean din Teleorman, unde putea să faca ce vrea cu cine vrea”, a declarat Băsescu.

„Până acum trei zile, Dragnea se lăuda că el conduce totul. Dragnea a numit miniştri, Grindeanu nu a avut nicio responsabilitate. Dragnea a condus miniştri peste capul lui Grindeanu. La Grindeanu a intervenit o revoltă legată de nedreptate. Grindeanu a acceptat să fie premier ca o slugă. Grindeanu e un oportunist fără scrupule. I se reproşează însă că a făcut lucruri pe care nu le-a făcut. Niciunul dintre ei nu mai are ce căuta în politică” a mai spus fostul președinte.

Grindeanu, pus la zid de un lider politic: „O fi pe etnobotanice?! Suferă de halucinații politice”

Victor Ponta este noul Secretar general al Guvernului, conform unei decizii publicate vineri în Monitorul Oficial. 

Decizia numirii lui Ponta a fost publicată în Monitorul Oficial şi a fost contrasemnată de secretarul de stat căruia i-au fost delegate atribuţiile lui Mihai Busuioc.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul președinte a intervenit telefonic la România TV, precizând că atât Grindeanu cât și Dragnea ar trebui sancționați pentru situația politică pe care au creat-o. Ponta, back in business! Fostul premier este oficial noul SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI - Breaking news„Atmosfera seamănă cu cea a suspendării mele din 2012. Este...

Preluat de la EVZ