„Abuzul de putere!!! Din păcate pentru politica românească, pentru întreaga societate, PSD și ALDE sunt conduse într-o manieră care amintește mai degrabă de comunism decât de democrație. Am văzut dezvăluirile unor oameni din PSD cu privire la modul în care se manifestă democrația internă, la modul în care sunt executați oamenii incomozi. Și mi-am amintit de ce mi s-a întâmplat mie în ALDE, un proces inechitabil în care jurații veniseră cu decizia în plic. Tăriceanu, la fel ca Dragnea, nu are nimic în comun cu democrația. Sunt doi oameni formați în comunism, doi oameni pentru care principiile democratice nu reprezintă absolut nimic. Modelul de leadership politic pe care ei îl reprezintă a expirat, ține de trecut și trebuie să înceteze”, a scris Constantin.

Liderul Pro România îl acuză pe Călin Popescu-Tăriceanu de scoaterea ALDE de la Guvernare. Constantin consideră că membrii partidului ar trebui să ceară un congres extraordinar în care să analizeze acțiunile lui Tăriceanu.

„Regretul, mâhnirea și nemulțumirea mea sunt duble. Pe de o parte din cauza felului în care cei doi lideri ai Coaliției se comportă față de primul ministru pe care se înghesuiau să îl conducă la ședința de Guvern. Pe de altă parte, din cauza faptului că am muncit alături de Tăriceanu ca să aducem ALDE la guvernare, iar astăzi, Tăriceanu faultează acest guvern, proprii miniștri și dorința membrilor din întreaga țară. Practic, Tãriceanu scoate ALDE de la guvernare, într-un mod ilegal si nestatutar – conducerea ALDE nu este înregistratã la Tribunal. De aceea, cred că toți colegii de bună factură din ALDE, pentru care democrația nu este doar un ifos, așa cum consideră Tăriceanu, ar trebui să ceară un congres extraordinar care să analizeze acțiunile președintelui Tăriceanu împotriva propriului partid”, încheie Constantin. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Abuzul de putere!!! Din păcate pentru politica românească, pentru întreaga societate, PSD și ALDE sunt conduse într-o manieră care amintește mai degrabă de comunism decât de democrație. Am văzut dezvăluirile unor oameni din PSD cu privire la modul în care se manifestă democrația internă, la modul în care sunt...

Preluat de la EVZ