Am aflat CINE-I LIDERUL din spatele lui GRINDEANU. Prieten cu Dragnea apoi adversar înverșunat. SE RUPE PSD?

Decizia numirii lui Ponta a fost publicată în Monitorul Oficial şi a fost contrasemnată de secretarul de stat căruia i-au fost delegate atribuţiile lui Mihai Busuioc.

ULTIMA ORĂ: Grindeanu, făcut K.O.! Ultima POSTARE i-a adus UMILINȚA

La această situaţie s-a ajuns după ce Sorin Grindeanu a delegat atribuţiile Secretarului General al Guvernului către secretarul de stat Alexandru-Mihai Ghigiu, din cauza faptului că Mihai Busuioc a refuzat contrasemnarea actelor premierului şi nu s-a prezentat vineri la Guvern.

Replică seacă a lui Iohannis despre RĂZBOIUL DRAGNEA-GRINDEANU. O singură frază, DAR CE FRAZĂ!

Motivarea publicată în Monitorul Oficial arată că decizia de înlocuire a fost luată „având în vedere refuzul secretarului general al Guvernului de a îndeplini obligaţia de a contrasemna deciziile prim-ministrului, prevăzută de prevederile art. IX din OUG 17/2009 (…), constatat conform Adresei înregistrate la SGG cu nr. 20/11.039 din 16 iunie 2017, precum şi absenţa acestuia din cadrul instituţie”.

PSD ESTE RUPT! News alert! O voce importantă A EXPLICAT SITUAȚIA social-democraților

Următorul pas în numirea lui Ponta a fost un nou ordin prin care Mihai Busuioc a fost demis din funcţia de şef al SGG. Prin acelaşi ordin, contrasemnat de Alexandru-Mihai Ghigiu, a fost numit Victor Ponta, cu.

„Începând cu data prevăzută la art. 1 (vineri – n.r.), domnul Victor Viorel Ponta se numeşte în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru”, se arată în ordinul respectiv.

Fostul Secretar general al Guvernului (SGG), Mihai Busuioc, a refuzat şi joi, şi vineri, să contrasemneze ordinul premierului Sorin Grindeanu prin care era eliberat din funcţie.

Fără semnătura lui, reprezentanţii Monitorului Oficial nu puteau publica actul de demitere, dat fiind faptul că Regia Autonomă ”Monitorul Oficial” se află în subordinea SGG, conform News.ro, care a citat surse oficiale.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/document.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/document-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Am aflat CINE-I LIDERUL din spatele lui GRINDEANU. Prieten cu Dragnea apoi adversar înverșunat. SE RUPE PSD?Decizia numirii lui Ponta a fost publicată în Monitorul Oficial şi a fost contrasemnată de secretarul de stat căruia i-au fost delegate atribuţiile lui Mihai Busuioc.ULTIMA ORĂ: Grindeanu, făcut K.O.! Ultima POSTARE i-a...

Preluat de la EVZ