“Moţiunea de cenzură nu va trece dacă UDMR nu face un compromis mizerabil. Aici e problema. Care dintre ei scapă. Unul va scăpa temporar, iar altul se va duce în abisul politicii. Partidele care nu sunt la guvernare ar trebui să nu se ralieze la nicio tabără. ALDE s-a subţiat tare, ei au mai puţini parlamentari ca PMP. La un nou guvern ar trebui să ia şi UDMR. E o bătălie între găşti în interiorul PSD. Aşa i-au executat pe Iliescu, Geaonă, Ponta, aşa îl vor executa şi pe Dragnea”, a declarat Băsescu la România TV.

Băsescu A ATACAT PSD MAI DUR CA NICIODATĂ: „Specific lor, balumucul”

“PMP nu va vota moţiunea iniţiată de PSD. Nu vom vota, voi avea o discuţie în grupul parlamentar să vedem ce facem. Ori ieşim din sală, ori mergem la o bere, dar nu vom vota moţiunea”, a spus Băsescu, făcând referire la moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului Grindeanu.

„Obiectivul nostru este un PSD şubrezit. Dacă se ajunge la căderea guvernului, PSD intră în opoziţie. Noul guvern îl va face PNL, USR, UDMR, o parte din PSD. Eu vă spun ce simt şi ce cred că va fi bine. După o demonstraţie de prostie politică a PSD, ei nu merită să guverneze. Ei nu ştiu să reacţioneze corect politic. Ei nu merită decât să fie în Opoziţie. Klaus Iohannis nu are cum să nu îi trimită în Opoziţie. Eu nu aş clipi”, a încheiat Băsescu.

TRĂDARE ÎN PSD! Dragnea a fost LOVIT CRUNT de unde NU SE AŞTEPTA – News alert

În aceeași intervenție telefonică, fostul președinte a precizat că atât Grindeanu cât și Dragnea ar trebui sancționați pentru situația politică pe care au creat-o. 

„Atmosfera seamănă cu cea a suspendării mele din 2012. Este specific PSD-ului…balamucul. Oamenii aștia nu au învățat nici până acum că un stat se conduce după Constituție”. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Moţiunea de cenzură nu va trece dacă UDMR nu face un compromis mizerabil. Aici e problema. Care dintre ei scapă. Unul va scăpa temporar, iar altul se va duce în abisul politicii. Partidele care nu sunt la guvernare ar trebui să nu se ralieze la nicio tabără. ALDE s-a...

Preluat de la EVZ