Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus, ieri, și Judecătoria a dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 30 de ani din Năvodari pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unei mașini fără permis, conducere sub influența alcoolului. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în urmă cu două nopți, în jurul orei 22:30, în calitate de angajat al unei spălătorii din Năvodari, a sustras un autoturism lăsat la curățat. 

Având cheile autoturismului, lăsate la el de către proprietar, de bună credință, angajatul, după ce a plecat de la serviciu și a consumat alcool împreună cu niște amici, s-a întors la spălătorie. A furat mașina și au plecat la plimbare prin oraș. “În urma unui control efectuat de un echipaj de poliţie pe strada Meduzei din oraşul Năvodari, a fost depistat la volanul acestui autoturism, fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie de 1,15‰ alcool pur în sânge”, informează anchetatorii. Ieri, bărbatul a fost arestat, la domiciliu, pentru 30 de zile. (Foto ilustrativ)

rootstireaActualitate/Esential
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus, ieri, și Judecătoria a dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 30 de ani din Năvodari pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unei mașini fără permis, conducere sub influența alcoolului. Din probele administrate până în acest...

Preluat de la EVZ