Gwyneth Paltrow, cunoscută pentru rolul pe care l-a jucat în filmul Shakespeare in Love, dar și pentru premiul Oscar și Globul de Aur, a declarat că se va concentra de acum înainte asupra echipei de cei 85 de angajați pe care o are.

“Voi mai face una alta, dar asta îmi ocupă aproape tot timpul. Sunt la birou în fiecare zi. Am o echipă mare drăguţă – suntem aproape 85 de persoane – aşa că trebuie să fiu la serviciu”, a mărturisit actrița, potrivit Digi24.ro

Bărbatul cu cel mai frumos FUND din lume este român! Ce decizie ULUITOARE a luat – FOTO

Paltrow a mai declarat că este norocoasă pentru că a avut o carieră în cinematografie incredibilă. Pe lângă actorie, Paltrow este și fondatoarea și CEO-ul brandului de lifestyle Goop.

“Am fost atât de norocoasă: am avut o carieră actoricească incredibilă, dar am această pasiune, de a crea conţinut şi de a face produse grozave. A crescut încet, a avut o perioadă de stagnare şi acum este un adevărat business”, a precizat actrița.

Au cucerit toată lumea cu formele lor! Ele sunt CELE MAI FRUMOASE FEMEI din lume – GALERIE FOTO

Brandul deținut de vedetă, Goop, a lansat un parfum, propria linie vestimentară și o revistă trimestrială care curprinde articole axate pe lifestyle și beauty.

Gwyneth Paltrow a mai jucat în filme precum “Seven”, alături de Brad Pitt, “Sliding Doors”, “A Perfect Murder” sau “Shakespeare in Love”.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Gwyneth Paltrow, cunoscută pentru rolul pe care l-a jucat în filmul Shakespeare in Love, dar și pentru premiul Oscar și Globul de Aur, a declarat că se va concentra de acum înainte asupra echipei de cei 85 de angajați pe care o are.'Voi mai face una alta, dar asta...

Preluat de la EVZ