Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a informat, duminică, conducerea Camerei Deputaților, că a demisionat din PMP şi va activa în Grupul parlamentar al PSD.

Potrivit numărului 2 din PSD, partidul negociază cu parlamentari și de la PNL și USR. “Sunt oameni de bună-credință inclusiv în USR”, a spus Niculae Bădălău. El a spus că vor mai fi parlamentari din opoziție care se vor înscrie în PSD.

În paralel, tabăra premierului Sorin Grindeanu pregătește o surpriză de proporții.

Deputații și senatorii vor vota, miercuri, moțiune de cenzură a PSD-ALDE împotriva propriului premier Sorin Grindeanu care nu vrea să demisioneze. PSD și ALDE au nevoie de 233 de voturi ca să-l demită pe Grindeanu și încearcă să își formeze o majoritate cât mai largă.

Băsescu cere PMP să nu ajute PSD

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a spus vineri că partidul său nu va susține moțiunea de cenzură a PSD. “Facem din nou precizarea că PMP nu va susţine o moţiune a PSD şi că nu negociează acest lucru. De altfel, informăm că nu a existat nicio solicitare oficială a PSD pentru discuţii legate de moţiune. Apreciem că prezenta criză este o criză internă a PSD, generată de bătălia pentru putere între găştile din acest partid. Nu intenţionăm să ne implicăm în niciun fel în această afacere politică de casă”, a scris Băsescu pe Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a informat, duminică, conducerea Camerei Deputaților, că a demisionat din PMP şi va activa în Grupul parlamentar al PSD.Potrivit numărului 2 din PSD, partidul negociază cu parlamentari și de la PNL și USR. 'Sunt oameni de bună-credință inclusiv în USR', a spus Niculae Bădălău....

Preluat de la EVZ