loading…

Un incendiu puternica avut loc în zona Pedrogo Grande din Portugalia. Premierul Antonio Costa a anunțat că cel puțin 24 de persoane și-au pierdut viața în incendiu forestier din centrul Portugaliei.

Majoritatea au murit în timp ce încearcau să părăsească zona, în mașinile lor, potrivit informațiilor furnizate de premierului Costa, scrie antena3.ro.

Printre cei 20 de răniți sunt și câțiva pompieri.

”Suntem martori la o tragedie teribilă. Până acum sunt confirmate 24 de decese, iar numărul morților ar putea să crească”, a declarat Costa.

Jorge Gomes, secretarul de stat al Ministerului de Interne a declarat anterior că trei persoane au murit din cauza inhalării de fum și 16 au murit în mașinile lor pe drumul care leagă Figueiro dos Vinhos de Castanheira de Pera.

Nu se cunosc cauzele incendiului, care a distrus și case din zonă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/tragedie-in-portugalia-cel-putin-24-de-morti-si-20-de-raniti-in-urma-unui-incendiu-forestier-video-39339.jpghttps://stiri-zilnic.ro/wp-content/uploads/2017/06/tragedie-in-portugalia-cel-putin-24-de-morti-si-20-de-raniti-in-urma-unui-incendiu-forestier-video-39339-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv